Методичне об’єднання вчителів інформатики міста Полтави

Головна » 2015 » Серпень » 18 » Всеукраїнська учнівська Інтернет-олімпіада з інформаційних технологій
16:56
Всеукраїнська учнівська Інтернет-олімпіада з інформаційних технологій

Шановні учні, вчителі, освітяни!

17 серпня 2015 року на офіційному сайті Всеукраїнської Інтернет-олімпіади з інформаційних технологій буде розміщено завдання І туру І етапу та буде розпочато прийом учнівських робіт. Розв'язання прийматимуться до 20 вересня 2015 року включно.

Впродовж туру учасникам буде запропоновано завдання за табличним процесором та системою управління базами даних. Задачі будуть розраховані на їх виконання в середовищі офісних додатків як Microsoft Office (версії 2007 та пізніші), так і LibreOffice (версії 4.4.3 та пізніші).

Зверніть увагу! Роботи перевірятимуться автоматичною тестуючою системою, а отже важливо чітко виконувати технічні вимоги, які будуть подані в тексті завдань.

Реєстрація учасників продовжуватиметься до 20 вересня 2015 року. Якщо учень не встигне зареєструватися до 17 серпня, він отримає змогу надіслати свої розв'язки завдань туру одразу після реєстрації на рівних правах з учасниками, що здійснили реєстрацію раніше.

27 вересня в онлайн-режимі відбудеться тестова частина туру, що охоплюватиме також знання текстового процесора та редактора презентацій.

До ІІ туру І етапу будуть допущені лише ті учасники, які покажуть найкращі результати за завданнями І туру.

Організаційний комітет підготував відеоматеріали по роботі з системою у частині надсилання розв'язків: https://www.youtube.com/watch?v=2xoKM0qRuFI&list=PLuWQoKbqyBpHF4xgK0vm30sTcnol_zJet.

Повний графік проведення Інтернет-олімпіади в 2015/2016 навчальному році.

Всеукраїнська учнівська Інтернет-олімпіада з інформаційних технологій проводиться на базі Київського національного університету імені Тараса Шевченка у відповідності до наказу Міністерства освіти і науки України №650 від 19 червня 2015 року.

Інтернет-олімпіада проводиться у відповідності до чинного Положення про Всеукраїнські учнівські Інтернет-олімпіади, згідно з яким передбачає два етапи –відбірковий (заочний) та фінальний. Організаційну підтримку обох етапів забезпечує офіційний ресурс змагання «itOLYMP», що знаходиться в мережі Інтернет за адресою http://it.upml.knu.ua/.

Змагання є наступником Дистанційного турніру з інформаційних технологій серед учнівської молоді, який два роки поспіль об’єднував тисячі учнів з усієї України довкола вирішення завдань підвищеної складності з офісних технологій.

До участі в змаганні запрошуються учні 9-11 класів загальноосвітніх та професійно-технічних закладів України.

Учасники першого (відбіркового) етапу Олімпіади, які покажуть кращі результати, будуть запрошені до участі в другому (фінальному) етапі, що буде проведено в очній формі на базі Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Переможці фінального етапу відповідно до Положення за погодженням з Міністерством освіти і науки України можуть брати участь у IV етапі V Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій поза квотою регіонів.

Надсилання робіт учасниками та постановка питань до авторів завдань здійснюються виключно за допомогою офіційного ресурсу Інтернет-олімпіади.

Повний графік проведення відбіркового етапу Інтернет-олімпіади, а також деяку додаткову інформацію наведено в листі департаменту загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України №2/2-14-1315-15 від 01.07.2015.

Також організаційний комітет надає додаткові презентаційні матеріали щодо проведення Інтернет-олімпіади та інтелектуальних змагань з інформаційних технологій вцілому, які можна завантажити тут.

 

Організаційний комітет Всеукраїнської учнівської Інтернет-олімпіади з інформаційних технологій
03680, м. Київ, проспект Академіка Глушкова 6
orgcommittee@itolymp.com
Офіційний сайт змагання

Переглядів: 618 | Додав: Natalija | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вівторок, 19.03.2024, 06:22
Вітаю Вас Гість

Корисні посилання

Форум інформатиків Полтавщини
Інформаційно-освітнє середовище з інформатики для учнів 8 класів міста Полтави
Інформаційно-освітнє середовище для учнів 8 класу з поглибленим вивченням інформатики
Інформаційно-освітнє середовище з інформатики для учнів 8 класів (ОС Linux)
Інформаційно-освітнє середовище з інформатики для учнів 7 класів міста Полтави
Інформаційно-освітнє середовище для учнів 7 класу з поглибленим вивченням інформатики
Інформаційно-освітнє середовище з інформатики для учнів 7 класів (ОС Linux)

Вхід на сайт

Пошук

Архів записів

Календар

«  Серпень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0