Методичне об’єднання вчителів інформатики міста Полтави

Головна » 2014 » Липень » 1 » Розпочато реєстрацію на Дистанційний турнір з інформаційних технологій серед учнівської молоді
17:28
Розпочато реєстрацію на Дистанційний турнір з інформаційних технологій серед учнівської молоді

Факультет кібернетики та Український фізико-математичний ліцей Київського національного університету імені Тараса Шевченка запрошують учнів 7-11 класів до участі в ІІ Дистанційному турнірі з інформаційних технологій серед учнівської молоді.
 
Дистанційний турнір з інформаційних технології серед учнівської молоді - нове на освітній ниві змагання, яке поєднує в собі найкращі якості учнівської олімпіади з інформаційних технологій та досвіду проведення Інтернет-олімпіад в Україні. Маючи на меті не тільки підготовку до чергових етапів Всеукраїнської учнівської олімпіади, турнір покликаний розвинути потяг до комп'ютерної грамотності, отримання естетичного задоволення від знаходження рішень часом трудомістких буденних проблем підручними засобами додатків Microsoft Office.
До участі в змаганні у 2013-2014 навчальному році зареєструвалося 1195 учасників у складі більш, ніж 200 команд навчальних закладів переважної більшості регіонів України. 27 з них в результаті були нагороджені дипломами І-ІІІ ступенів.
У 2014-2015 навчальному році змагання проводитиметься у два етапи. Перший, заочний, складатиметься з трьох турів та проводитиметься дистанційно за допомогою мережі Інтернет з жовтня по грудень 2014 року. Другий етап, очний, проводитиметься в корпусах Київського національного університету імені Тараса Шевченка в ІІ семестрі. Заочні етапи цього року, на відміну від минулого, учасник має право виконувати там, де забажає.
Впродовж турів змагання учасники матимуть змогу отримати завдання, надіслати власний розв’язок, переглянути результати (зокрема й розшифрування суми балів за критеріями журі) та оформити апеляційну заяву для оскарження перевірки. Все це і багато інших функцій забезпечується оновленим базовим ресурсом, що відтепер працює за новою адресою it.upml.knu.ua.
Також планується проведення в рамках турніру змагань з веб-програмування (php, MySQL) та веб-дизайну (HTML, CSS, JavaScript).
Реєстрація учасників турніру та змагань з веб-програмування і веб-дизайну змагання проводиться особисто в онлайн-режимі на базовому ресурсі it.upml.knu.ua з 1 липня по 21 вересня 2014 року включно.
Будьте уважні, заповнюючи реєстраційну анкету учасника, адже виключно інформація з цієї анкети буде використовуватись для подальшого друку дипломів та складання нормативних документів змагання.
Деталі проведення змагання будуть невдовзі опубліковані на офіційному сайті it.upml.knu.ua.
Лист комісії з підготовки до проведення Дистанційного турніру з приводу реєстрації учасників, членів журі та спостерігачів.
Переможців очікують приємні сюрпризи від спонсорів змагання!
 
З повагою, комісія з підготовки до проведення
Дистанційного турніру з інформаційних технологій
серед учнівської молоді у 2014-2015 навчальному році

Переглядів: 634 | Додав: Natalija | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
П`ятниця, 29.03.2024, 09:17
Вітаю Вас Гість

Корисні посилання

Форум інформатиків Полтавщини
Інформаційно-освітнє середовище з інформатики для учнів 8 класів міста Полтави
Інформаційно-освітнє середовище для учнів 8 класу з поглибленим вивченням інформатики
Інформаційно-освітнє середовище з інформатики для учнів 8 класів (ОС Linux)
Інформаційно-освітнє середовище з інформатики для учнів 7 класів міста Полтави
Інформаційно-освітнє середовище для учнів 7 класу з поглибленим вивченням інформатики
Інформаційно-освітнє середовище з інформатики для учнів 7 класів (ОС Linux)

Вхід на сайт

Пошук

Архів записів

Календар

«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0