Методичне об’єднання вчителів інформатики міста Полтави

Головна » 2012 » Жовтень » 8 » Нарада «Використання програмного забезпечення Smart Notebook для підготовки та проведення уроків з використанням ІАД"
16:59
Нарада «Використання програмного забезпечення Smart Notebook для підготовки та проведення уроків з використанням ІАД"
3 жовтня 2012 р. в ЗШ № 18 була проведена організаційно-методична нарада з питань планування роботи постійно діючого семінару-практикуму з проблеми «Використання програмного забезпечення Smart Notebook для підготовки та проведення уроків з використанням інтерактивної дошки».
На нараді були присутні вчителі інформатики та вчителі-предметники, у кабінетах яких встановлені інтерактивні дошки. Під час наради вчитель інформатики ЗШ № 18 Ярамішян Руслан Сірванович ознайомив учителів із сучасною версією програми Smart Notebook, яку можна завантажити безкоштовно з офіційного сайту http://www.smartboard.com.ua/.
Щоб збільшити гарантійний термін інтерактивної дошки та отримати ліцензійний ключ програмного забезпечення можна зареєструвати обладнання в розділі «Підтримка» на сайті http://www.smartboard.com.ua/.
Знайти плани уроків з використанням інтерактивної дошки, ознайомитися із досвідом підготовки уроків та завдань викладачів з інших країн, відправити власні розробки для спільного використання можна на сайті http://exchange.smarttech.com/. SMART Exchange - ресурс який допомагає вчителям, що використовують інтерактивне обладнання SMART, з різних міст, країн спілкуватися та обмінюватися уроками між собою. Також на сайті SMART Exchange окремо є як зображення для створення власних завдань, так і вже готові інтерактивні вправи.
Для підтримки та підвищення професійної майстерності педагогів, що застосовують інтерактивні рішення SMART в освітньому процесі проводиться Міжнародний творчий конкурс «Кращий урок SMART». Із правилами проведення конкурсу можна ознайомитися на сайті http://www.smartboard.com.ua/support/programs/108/.

Переглядів: 854 | Додав: Natalija | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Середа, 24.04.2024, 23:46
Вітаю Вас Гість

Корисні посилання

Форум інформатиків Полтавщини
Інформаційно-освітнє середовище з інформатики для учнів 8 класів міста Полтави
Інформаційно-освітнє середовище для учнів 8 класу з поглибленим вивченням інформатики
Інформаційно-освітнє середовище з інформатики для учнів 8 класів (ОС Linux)
Інформаційно-освітнє середовище з інформатики для учнів 7 класів міста Полтави
Інформаційно-освітнє середовище для учнів 7 класу з поглибленим вивченням інформатики
Інформаційно-освітнє середовище з інформатики для учнів 7 класів (ОС Linux)

Вхід на сайт

Пошук

Архів записів

Календар

«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0